Vinebre acollirà l’exposició “Oli de Ginebre. Remei i patrimoni”

  • La mostra, produïda per la Diputació de Tarragona, es podrà veure a partir del 24 d’agost al palau renaixentista Ca Don Joan  
  • Durant aquests dos mesos es programaran activitats paral·leles com xerrades i visites guiades  als forns d’oli de ginebre

El Palau renaixentista Ca Don Joan de Vinebre acollirà des del 24 d’agost i durant dos mesos l’exposició “Oli de Ginebre. Remei i patrimoni”, que mostra l’entorn geogràfic de Riba-roja d’Ebre, on la producció d’aquest oli de propietats terapèutiques va tenir especial rellevància des del segle XVII fins a principis del XX.

La mostra, coordinada per Josep Jordan, Dolors González Cabré, Josep Blanch i Josep Aguilà, membres de l’associació Amics de Riba-roja, ha estat dissenyada per l’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, produïda pel Servei d’Assistència al Ciutadà de la Diputació.

La mostra, que es va inaugurar el passat mes d’abril al Palau Bofarull de Reus, ha estat pensada i dissenyada per ser itinerant i la Diputació de Tarragona la posa a disposició de totes les entitats, institucions i municipis que la sol·licitin.