Riba-roja acull un nou Erasmus sobre els forns d’oli de ginebre

A partir del 26 d’agost 8 estudiants de GRAMPUS Heritage & Training faran un ERASMUS + sobre els forns d’oli de ginebre i la cultura i història local.

D’aquí a pocs dies tornarem a acollir a Riba-roja un grup de 8 estudiants de GRAMPUS Heritage & Training, que durant 32 dies faran un ERASMUS + sobre els forns d’oli de ginebre i la cultura i història local.

Centraran la seva activitat en l’excavació i consolidació el forn d’oli de Ginebre de Quimet del Recader sota la direcció i supervisió dels arqueòlegs Marina Prats i Òscar Escala de l’empresa ILTIRTA arqueologia.

Estudians Erasmus de l’edició de l’any 2021 fent tasques d’excavació al forn de Quimet del Recader

La col·laboració entre Amics de Riba-roja i GRAMPUS Heritage & Training es consolida amb l’arribada d’aquest quart grup d’estudiants que durant un mes coneixeran de prop la nostra història i cultura contribuint a la seva difusió arreu.

Per això és important que els acollim amb hospitalitat i, en la mesura que puguem, els expliquem coses del poble, de la nostra vida quotidiana, de les nostres tradicions i costums. De ben segur que ens ho agrairan!

Grampus Heritage and Training Ltd és una organització sense ànim de lucre amb seu al nord-oest d’Anglaterra. Des de l’any 1997 es dedica a la gestió i promoció de projectes europeus relacionats amb la cultura, el patrimoni, l’arqueologia i el medi ambient. Son promotors del Programa Erasmus + i ofereixen oportunitats de formació finançades mitjançant aquest programa a estudiants del Regne Unit, graduats recents i treballadors joves.