Presentació del Blog “Amics de Riba-roja d’Ebre”

Presentació del Blog “Amics de Riba-roja d’Ebre”.27 d’Agost a les 20h a la 2ª planta de l’ajuntament.

QUAN ÉS CREÀ:
El blog Amics de Riba-roja, com a tal, es va crear el dia de santa Madrona, 15 de març del any 2013. A partir d’unes converses que nasqueren un any abans per Festes Majors i Nadal.

QUE FEM:
Amics de Riba-roja, neix amb l’idea d’intentar recuperar, ordenar, recopilar i finalment mostrar aquelles coses quasi perdudes, que queden únicament en la memòria de unes poques persones, entremig de documents antics.
Aquestes inquietuds les portem dins nostre gracies a mestres com la Dolors Cabre,  el Sr Tomás i el Sr Vallespir entre d’altres,  que ens les varen inculcar ara fa uns quants anys.

QUI SOM:
Tot un gran nombre de col•laboradors que sense la seva aportació no fórem res. Per poder recollir, administrar, seleccionar i publicar amb qualitat tota la quantitat de material que ens arriba, el blog està administrat per un equip de 3 persones: Antoni Bladé Recha, Oriol Bladé  Raduà i Josep Aguilà Alabart.

QUE PRETENEM:
Amb Amics pretenem ser una comunitat activa per poder donar a conèixer a molts allò que no tots saben, i de pas intentar entre tots conservar  i recuperar millor el nostre patrimoni cultural.

QUE DEMANEM:
La nostra crida vol anar enfocada per una part a intentar que els col•laboradors del Blog siguin encara més actius del que són i en segon lloc, a la recerca de més col•laboradors.
Per això des d’aquí ens dirigim a:
– la gent gran, coneixedora del terme, de histories passades.
– als caçadors, grans coneixedors dels indrets característics del terme.
– la gent esportista, com els ciclistes que fan circuits amb BTT        
– gent que fan caminades a la llum de la lluna  i rutes de senderisme
– als amants de la natura en general…